Wednesday, 7 December 2011

33. Mouthe Jam Dinding 3 Lubang Kunci (Sudah Jual)

 Dial Mouthe 3 lubang... last stock...
Pandangan hadapannya...
  Pintu yang masih gagah...
 Pandangan sisi...
 Kunci antik...
 Chimes ada branded ha... yang orang jual murah-murah tu chimesnya... tak payah komenlah, nak komen jugak!... local tak ada brand, bunyi semacam jer...
 Details view mukanya...
 Enginenya...
 ...
Tengok-tengoklah apa yang nak diperhatikan...
video
Boleh test kemerduan bunyinya yang mengasyikkan... Jam ni nak habaq sikit, semuanya cun kecuali bunyian untuk sukuan jamnya ada masalah... apa masalahnya?... ha... stoper counter bunyi tak nak turun jadinya bunyi berpanjangan sampai nanti kepala pening... dulu ok jer... Sebenarnya nak kena obohol la tu... Tukang aku ni aku tak berani hantaq sebab hari tu punya jam 3 tahun baru siap... jenuh sakan dok tunggu. Alasan yang dia bagi pun memang wajar... Oklah, Ditawarkan pada Harga RM1200, jam ambil sendiri sebab risiko pos tersangat besar. Kalau minat SMS 0122760021. BYE. TQ.

4 comments:

  1. alamak bang, bestnya...
    time poket tak tebal la barang mari, time tebal aritu jenuh cari...huhuhu

    ReplyDelete
  2. Harga tu tak perlu poket tebal... poket nipis pun mampu milik...

    ReplyDelete
  3. hehe..betul la tu..tp main ngn anak nak sekolah lg..ni kalu taruk deposit dulu boleh ke? ke urgent sale nak clear? :)

    ReplyDelete